1) Alimentatia stiintifica. Controlul calitatii produselor in alimentatia publica>
2) Amenajarea complexa pentru plantatii viticole in Subbazinul Hidrografic XYZ>
3) Analiza caracteristicilor filierei legumelor>
4) Analiza indicilor agrochimici si elaborarea planului de fertilizare>
5) Animalele de macelarie si tehnologia aprecierii lor si animale destinate productiei de carne. Procura>
6) Aspecte comparative privind tehnologia aplicata pe fazele de vegetatie la cultura graului de toamna>
7) Aspecte toxicologice, hematologice si biochimice in intoxicatia cu plumb la ecvine>
8) Bolile orzului si combaterea lor>
9) Caracterizarea conditiilor naturale (S.C. XYZ S.A., Braila)>
10) Cercetari cu privire la fortarea narciselor>
11) Cercetari privind biologia, ecologia si combaterea gandacului ovazului>
12) Cercetari privind calitatea resurselor umane si a modului de organizare a activitatilor acestora (S.C>
13) Cercetari privind efectele hipertiroidismului experimental la gaina>
14) Cercetari privind frecventa si terapia mamitelor la vaca (C.S.V. XYZ)>
15) Cercetari privind influenta lungimii corporale si a perimetrului mare, asupra prolificitatii, la feme>
16) Cercetari privind transformarile microbiologice la ambalarea sub vid si in atmosfera modificata a uno>
17) Combaterea integrata a buruienilor din principalele culturi (S.C. XYZ S.A.)>
18) Contributii la stabilirea indicilor de incubatie pentru ouale de rata din rasa Pekin>
19) Controlul calitatii produselor apicole (S.C. XYZ S.R.L., Prahova)>
20) Cresterea si dezvoltarea matcilor de reproductie>
21) Dezvoltarea rurala in zona Valiug>
22) Dezvoltarea socio-economica a localitatii XYZ>
23) Dinamica agentilor patogeni la floarea soarelui>
24) Dinamica agentilor patogeni la floarea soarelui (S.C.A. XYZ)>
25) Elemente tehnologice privind cultura de soia pentru boabe in conditii de agrotehnica irigata>
26) Imbunatatirea si folosirea unei pajisti din zona premontana XYZ>
27) Implicatiile fiziologice ale glandei pineale in cresterea si dezvoltarea puilor de carne>
28) Importanta economica a principalelor culturi din zona Uzlina>
29) Influenta lucrarilor solului asupra productiei de porumb>
30) Influenta pesticidelor asupra plantelor medicinale si a medicamentelor vegetale>
31) Influenta unor sisteme de intretinere a solului asupra cresterii si fructificarii unor soiuri de prun>
32) Investigatii privind izolarea si caracteristicile morfobiologice ale bacteriilor din genurile staphyl>
33) Laptele si produsele lactate. Ambalarea, marcarea, depozitarea si transportul laptelui>
34) Marketing agroturistic. Concept, importanta, obiective>
35) Operatii unitare in industria alimentara>
36) Organizarea ameliorativa a unei pajisti degradate din zona de silvostepa XYZ>
37) Organizarea ameliorativa a unei pajisti degradate din zona submontana (Depresiunea XYZ)>
38) Organizarea unei ferme familiale in microzona XYZ>
39) Organizarea unei ferme familiale in zona Malini, Suceava>
40) Piscicultura. Proiectarea lucrarilor de baza in cadrul unei amenajari piscicole>
41) Pomi fructiferi. Prunul>
42) Proiectarea unei unitati agricole de mica capacitate>
43) Reactia ecofiziologica a graului fata de tipul de fertilizare organica>
44) Retrospectiva bibliografica privind bolile vitei de vie>
45) Stabilirea functiilor social economice ale padurilor si a bazelor de amenajare>
46) Stadiul cercetarilor privind mecanismul tolerantei porumbului la toxicitatea de aluminiu si aciditate>
47) Stadiul cunostintelor privind bolile orezului>
48) Studiul comportarii unor soiuri de mar in conditiile ecosistemului pomicol>
49) Studiul evolutiei agentilor fitopatogeni la vita de vie (S.C. XYZ S.A.)>
50) Studiul particularitatilor biologice de crestere si fructificare a noilor soiuri de cires>
51) Studiul particularitatilor biologice de crestere si fructificare a noilor soiuri de mar>
52) Tehnologia culturii nautului cu privire speciala asupra epocii si desimii de semanat>
53) Tehnologia de cultivare a cartofului cu privire asupra fertilizarii in diferite conditii fitotehnice>
54) Tehnologia de cultivare a doi hibrizi de porumb atat in regim irigat cat si neirigat in XYZ>
55) Tehnologia de obtinere a vinurilor rosii>
56) Tehnologii de obtinere a produselor de origine animala>
57) Vinul romanesc. Analiza pietei (S.C. XYZ S.A.)>
58) Viticultura romaneasca. Tehnologia de cultura a vitei de vie si importanta ei>
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu